AR effecten
voeg je toe
in ons CMS systeem

Branded AR App

Multimediamarkers ontwikkelt bedrijfseigen apps. Uw logo kan bijvoorbeeld worden gebruikt als icon in de verschillende App Stores en u bepaalt zelf de naam. Desgewenst plaatsen wij uw app onder uw eigen bestaande account in Google Play en Apple Appstore, of wij maken een account voor u aan. Daarnaast kunt u de nodige bedrijfsinformatie tonen in de app, standaard zijn hiervoor 5 zogenaamde swipeschermen beschikbaar en een informatiescherm.

De prijs valt reuze mee, vraag daarom vandaag nog een scherpe offerte voor uw eigen branded Augmented Reality App!!

App Packages

In de basis bieden wij 4 verschillende app packages aan: extra small, small, medium en large. Hierbij wordt content opgeslagen in de database van de app zelf, waardoor 3G of wifi niet vereist is om een object te herkennen en AR te tonen.

Behalve een verschil in functionaliteiten, zoals zoomen, roteren of taalselectie, zit het verschil ook in de grootte (MB’s) van de app. Om te bepalen welke package voor u het meest geschikt is kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

De Xtra Small AR App

MultiMediaMarkers wil de aanschaf van een Augmented Reality App qua kosten en benodigde tijdsinvestering laagdrempelig maken voor een breed publiek en introduceert daarom hierbij de Extra-Small AR App. In de XS App zijn veel onderdelen gestandaardiseerd, zodat de klant met minimale aanlevering van data toch een bedrijfseigen App kan realiseren voor een scherpe prijs.

Er zitten een aantal standaard AR Componenten in de XS AR App welke de klant kan gebruiken:
  • Twaalf standaardbuttons
  • Een eigen buttonmarker van maximaal A4 formaat
  • Twee foto carrousels
  • Twee video elementen
  • Een vrije keus AR component

Credit packages

Na eenmalige aanschaf van een AR App kunt u desgewenst extra credits bijkopen. Hiermee kunt u AR componenten wijzigen of nieuwe componenten toevoegen en nieuwe updates naar de appstores bekostigen.

Maatwerk

Uiteraard is het mogelijk af te wijken van deze standaard packages. Zowel qua gewenste extra functionaliteiten als qua grootte- of aantal te verwachten downloads van de app. Hiervoor maken we graag een individuele prijscalculatie voor u.Social Media
'Tweeten', 'pinnen', 'liken' of 'sharen' alles is mogelijk met social media integratie.
GPS Ondersteuning
Gebruik maken van de geografische positie waarop de gebruiker zich op dat moment bevindt.
Externe Webservices
Mogelijkheid om uw eigen (klant)data te integreren in de app.
iBeacon Locatie
Integreren van iBeacon mogelijkheden in de app.
AR Games
Spectaculaire effecten met augmented reality games.

Beschikbare Functionaliteiten

Onze apps hebben een aantal standaard functionaliteiten. Daarnaast zijn er extra functionaliteiten mogelijk, afhankelijk van de Package die u kiest.QR Reader

Een standaard extra functionaliteit van de Augmented Reality App is dat hij gebruikt worden als QR-code Reader. Door te klikken op het QR-code icon verschijnt er een vierkant in het scherm. Positioneer de QR-code in dit vierkant en klik op ‘scan’. Zodra de code herkent wordt verschijnt de naam van de betreffende website in beeld. Door te dubbelklikken opent de betreffende pagina in de webbrowser van het device.

Zaklamp

Er is standaard een zaklamp-functie ingebouwd in de app, waarmee het flitslicht van het gebruikte device wordt geactiveerd (wanneer deze aanwezig is uiteraard). Zo kan men ook in omstandigheden waar de lichtinval niet optimaal is gebruik maken van de AR App.

Zoomen & roteren

Vanaf de Medium-package App beschikt de app over de mogelijkheid om in- of uit te zoomen op de getoonde content door middel van een knijpbeweging met de vingers op het scherm van het toestel (pinchen). Ook kan het getoonde product zo geroteerd worden op het scherm om het van alle kanten te bekijken. Met name bij het tonen van 3D producten of bijvoorbeeld een foto carrousel is dit absoluut van toegevoegde waarde.

Meerdere talen

De Large-package App biedt de mogelijkheid om van een marker de bijbehorende content in meerdere talen te laten zien en/of horen. Bij het inladen van de app wordt de gebruiker gevraagd welke taal hij wil. Daarnaast kan men in het hoofdscherm klikken op de ‘wereld’ icon en een taalselectie maken en zo binnen de app van taal wisselen.

Development Procedure

Wij streven ernaar om binnen twee weken na aanlevering van alle benodigde gegevens een testversie van de app ontwikkeld te hebben. Na review en goedkeuring door de opdrachtgever wordt de definitieve versie dan ter review aangeboden bij Google Play en Apple Appstore. Ervaring leert dat beschikbaarheid in Google Play gerealiseerd is binnen 24 uur na het aanbieden. Doorlooptijd voor Apple Appstore varieert tussen 6 en 10 werkdagen, hiervoor doet Apple geen enkele toezegging en hier hebben wij helaas ook geen enkele invloed op.

Eventuele gewenste wijzigingen ten opzichte van de oorspronkelijke opdracht zoals door de opdrachtgever is aangegeven via het CMS zijn na de testversie nog mogelijk, maar komen wel ten laste van de klant-credits. Uiteraard kunnen eventueel gewenste wijzigingen het ontwikkeltraject verlengen.