Uw producten
in 3D weergeven?
Lees meer »
Statisch drukwerk
komt tot leven
met Augmented Reality
Download nu de App »
AR effecten
voeg je toe
in ons CMS systeem

Resellers

Wilt u uw dienstverlening aan uw klanten uitbreiden? Bied hen de mogelijkheid een eigen app te laten ontwikkelen om zo optimaal gebruik te maken van Augmented Reality. Onze samenwerkingspartners / resellers zijn de schakels tussen eindpartijen en MultiMediaMarkers.
In ruil voor een fee (een percentage van de verkoopprijs van de app en voor updates naderhand), coördineren ze de complete aanlevering van alle benodigde informatie en bestanden.
Voor u als zakelijk dienstverlener / leverancier kan dit zeer lonend zijn door de diverse aanvullende diensten die u er zelf bij kunt bieden.
Denk bijvoorbeeld aan alle mogelijkheden die AR biedt voor (advies op het gebied van) nieuwe reclame-uitingen of -campagnes, drukwerk, een (bedrijfs)promotiefilm, bedrukte relatiegeschenken etcetera.

Geïnteresseerd om samen te werken als reseller van mobiele Apps met Augmented Reality of zoekt u een betrouwbare partner voor het realiseren van mobiele applicaties? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie via info@multimediamarkers.com.

Voor resellers die al in het bezit zijn van een inlogaccount kunnen in de besloten omgeving meer informatie vinden over Augmented Reality en alle ondersteunende tools van MultiMediaMarkers. Klik hieronder om in te loggen op de Reseller Portal of gebruik het icon 'sleutel' rechtsboven in het scherm.

Inloggen Reseller Portal

Reseller contract

Op basis van een exclusief reseller contract leggen we de rechten en de plichten vast die gelden voor leverancier MultiMediaMarkers en de reseller.

Maatwerk training

Resellers krijgen een uitgebreide training op locatie afgestemd op de verschillende groepen binnen de organisatie.

Naslag materiaal

Meer sales of technische informatie nodig? Dat vind je in de besloten omgeving die er exclusief is voor resellers.


AR FAQ's

In de besloten reselleromgeving delen we kennis vanuit MultiMediaMarkers maar ook tussen resellers onderling.

AR brochures

Diverse voorbeeld brochures om specifieke onderwerpen binnen mobiele apps en AR in het bijzonder toe te lichten.

AR Media

Diverse media bestanden van brochures, voorbeeld afbeeldingen, promo filmmateriaal, etc direct te downloaden vanuit de besloten omgeving.


AR CMS

In ons eigen AR Content Management Systeem ontwerp en realiseer je voor je klanten de unieke Augmented Reality ervaringen.