AR effecten
voeg je toe
in ons CMS systeem

AR Viewer App met voorbeeld brochure

Bekijk de vele nieuwe voorbeelden!

Om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden van Augmented Reality hebben we onze app weer geupdate, met een aantal leuke voorbeelden uit recente apps die we hebben ontwikkeld voor klanten.Zoek de app ‘AR Viewer’ in Google play of Apple Appstore en download deze op uw smartphone of tablet. Of scan de QR code hieronder om direct naar de betreffende appstore te gaan.

Wanneer u de app voor de eerste maal opent wordt de content eenmalig binnengehaald op uw toestel.

LAAT U INSPIREREN

De AR Viewer App met bijbehorende brochure is bedoeld om u te inspireren om na te gaan hoe u met Augmented Reality waarde kunt toevoegen aan uw reguliere drukwerk.Zo kunt u zich met deze bijzondere mogelijkheid richting uw klanten onderscheiden in de markt!

Wij kunnen u begeleiden in dit proces, zodat u straks wellicht met uw eigen App, Augmented Reality kunt creëren en zo optimaal gebruik kunt maken van de cross-media mogelijkheden richting uw klanten.

Wilt u zien wat allemaal mogelijk is? Download dan onze brochure in PDF en download de bijbehorende app ‘AR Viewer’. Augmented reality komt het best tot zijn recht wanneer u de pdf print, maar ook op het scherm werken de vele voorbeelden uit de brochure.